RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Una guia-web recollirà totes les activitats esportives per a persones amb discapacitat

diumenge, 1 d’agost del 2010

SAR La Infanta Doña Elena, en qualitat de directora de Projectes Socials de Fundació Mapfre, i el President del Comitè Paralímpic Espanyol (CPE), Miguel Carballeda, han signat a Madrid un conveni de col.laboració amb l'objectiu de posar en marxa una guia- web en què s'informi a les persones amb discapacitat de tot Espanya sobre les activitats físiques i esportives que puguin realitzar.

Aquesta guia, que pretén convertir-se en una eina de referència per a aquest col.lectiu, permetrà als usuaris consultar de manera senzilla, ràpida i eficaç a través d'Internet tota l'oferta d'activitats esportives impulsades per ajuntaments, clubs, federacions esportives, fundacions i comunitats autònomes , entre altres organismes.

La guia-web, que estarà permanentment actualitzada i que comptarà amb un domini d'Internet propi, serà gestionada conjuntament per Fundació Mapfre i el CPE.

El llançament d'aquesta guia-web està previst per a finals d'aquest any 2010.

Font: Servimedia (2010.07.27)

Segueix el blog des de Facebook
_________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/