RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Ja arriben els mòbils compatibles amb audífons

dilluns, 28 de juny del 2010

Les persones amb discapacitat auditiva podran provar de forma gratuïta telèfons mòbils i accessoris compatibles amb els seus audiòfons, millorant la qualitat de vida dels usuaris d'audiòfons o implants coclears.
D'aquesta manera, s'eliminaran els problemes que tenen el 41% dels usuaris d'audiòfons que no pot usar correctament el mòbil a causa de les interferències i sorolls que es produeixen durant la comunicació.

El dispositiu funciona a través de la tecnologia RISE de oticone que ofereix connectivitat sense fils i interoperabilitat de banda ampla d'alta velocitat entre audiòfons.

Aquest projecte és una iniciativa de Vodafone Espanya i Òptica 2000 amb el suport del Centre Nacional de Tecnologies de l'accessibilitat (CENTAC), entitat que ha servit com a nexe d'unió entre les diferents empreses implicades en el projecte, fent possible que el dispositiu arribi al mercat i als seus usuaris.

Font:
Solidaritat Digital
http://solidaridaddigital.discapnet.es/SolidaridadDigital/Noticias/Accesibilidad/DetalleNoticia.aspx?id=8813

____________________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LAS TIC Y LA DISCAPACIDAD
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/