RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Guia FEVAS de materials per a la inclusió educativa

dissabte, 26 de juny del 2010

La Federació Vasca d'Associacions en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual (FEVAS) és una entitat d'iniciativa social, sense ànim de lucre, que promou els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i els de les seves famílies.

FEVAS representa les associacions de famílies que a la Comunitat Autònoma Vasca proveeixen serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual. Amb 7 associacions federades, és l'entitat més representativa en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual a Euskadi (Espanya).

FEVAS presta serveis a les seves entitats associades i coordina les seves activitats unificant criteris d'acció en aquelles qüestions que afecten els interessos del col.lectiu. A més, treballa per sensibilitzar la societat i influir en les polítiques socials corresponents a la protecció social, equiparació d'oportunitats i accessibilitat universal.

FEVAS ha publicat la "Guia de materials per a la inclusió educativa. Discapacitat intel.lectual i del desenvolupament." FEVASA (FEAPS PAÍS VASC) http://www.fevas.org/

Accés als documents en format PDF:

Infantil (espanyol)
Infantil (euskera)
Primària (espanyol)Primària (euskera)Secundària (espanyol)Secundària (euskera)



Font: CREENA - Centro de Recursos de Educación Especial de Navarra
http://librospdf.blogspot.com/2010/06/guia-de-materiales-para-la-inclusion.html

____________________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LAS TIC Y LA DISCAPACIDAD
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/