RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Signed Histories: Portal de vídeos per a nens sords (en anglès)

dilluns, 24 de maig del 2010


Avui parlarem d'un excel lent lloc per a nens sords encara que estigui en anglès, perquè pot servir d'idea per a associacions que vulguin desenvolupar alguna iniciativa semblant en català, o col.laborar amb Diversitat Funcional per aconseguir-ho.

Explicar un conte als nens abans d'anar a dormir és una cosa normal per la majoria, però complicat per a aquells petits que tenen dificultats auditives, i necessiten atenció especial.

El mateix es dóna per al contingut a Internet, ja que no poden escoltar les veus que acompanyen els vídeos infantils. Pensant en ells hi ha un portal on les històries van acompanyades amb llenguatge de signes. Es tracta de Signed Histories http://www.signedstories.com/

Creat per lliurar material divertit i educatiu per a nens sords, Signed Histories conté una increïble quantitat de contes infantils en vídeo, que van des de clàssics a històries originals per als més petits, com també contingut multimedial del gust dels pre adolescents.

Tots els vídeos de Signed Histories mostren en pantalla a una persona ho narran amb llenguatge de signes o subtítols, encara que de la mateixa manera inclouen l'àudio original. El lloc està en anglès, i més conté material útil per a pares i professors.

Enllaç: Signed Histories
Font:
Aplicacions Útils
_________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LAS TIC Y LA DISCAPACIDAD
http://discapacitat-es.diversitatfuncional.org/