RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

EXPODIDACTICA'2010: Saló de recursos per a la educació.

dilluns, 15 de març del 2010

En el marc d’EXPODIDACTICA, L’Escola d’Educació Especial “L’Esperança” –Lleida-, presentarà una ponència amb el títol “Eines TAC en una escola d’Educació Especial que treballa per l’Escola Inclusiva”.

Ens presentaran diverses experiències i reflexions pedagògiques en relació a la PDI en el suport educatiu amb eines informàtiques –entre elles Mira.els.meus.cucs-

Equip docent de l’Esperança.
Dijous 18 Març de 17 a 17’30
Aula TAC d’Expodidactica (Barcelona)

I en relació a l’escola inclusiva, Bernat Orellana López presenta una ponència en la que explica la necessitat del dibuix i en general de les competències bàsiques de visual i plàstica, com una de les branques constructives dels processos intel·ligents –intel·ligències múltiples-. Presentarà un seguit de programaris d’ús lliure per tal de facilitar l’accessibilitat als alumnes que presenten algun tipus de discapacitat –sensorial, cognitiva, motriu-

La ponència la podeu trobar al portal, que ha estat transformat en un banc de recursos i en un laboratori de creacions digitals pel suport educatiu i la inclusió:

Bernat Orellana López
Divendres 19 de Març de 18 a 18,30
Aula TAC d’Expodidactica (Barcelona)
http://sites.google.com/site/orellanados/dibuteca
_______________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/