RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Ens presentem a un nou premi: IV Premis Espiral Edublogs 2010

dimecres, 24 de març del 2010

Ens presentem a un nou premi: IV Premis Espiral Edublogs 2010, en la categoria "Blocs d'Assessorament i Formació", que convoca la 'Associació Espiral, Educació i Tecnologia'. No és només presentar-se al premi, sinó la difusió que els avantatges de les TIC per a les persones amb discapacitat o necessitats educatives especials es fa en tot aquest procés i que sens dubte beneficia moltes persones. 


El bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT mostra els nous avenços realitzats en universitats, associacions, empreses i particulars, per facilitar l'accés a les TIC a alumnes amb discapacitat o NEE, i recull molts recursos de programari (molts d'ells gratuïts) per ajudar en l'educació de nens i adults, així com per millorar la seva autonomia. L'any passat vam ser finalistes en el III Premi Espiral Edublogs i volem donar a conèixer a la comunitat educativa el treball que hem fet durant tot l'últim any. 


Gràcies pel vostre suport. Sense vosaltres no hagués estat possible.

_________________________

Pedro Cabanes Altadill i Carlos Garcia Bueno

Bloc Les TIC i la Discapacitat 

http://discapacitat.diversitatfuncional.org/