RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Apple presenta el iPad amb gran expectació en tot el món

dimecres, 27 de gener del 2010

Avui ha estat presentat a San Francisco (EUA) el nou dispositiu de la companyia Apple. Els coneixedors de la tecnologia iPhone segurament trobaran en aquest nou dispositiu, semblant a un lector de llibres electrònicos eReader de 10 "una alternativa als tradicionals eReaders, però amb tota la funcionalitat d'una pantalla de grans dimensions i un funcionament semblant a un iPhone. iPAD serveix per navegar per internet, llegir llibres electrònics, reproductor multimèdia de vídeos, mapes i una infinitat d'aplicacions que es poden obtenir des de la Apple Store.


Tenim les nostres esperances de que aquest dispositiu vingui a solucionar les dificultats dels actuals eReaders pel que fa a la visualització d'eBooks, i la seva corresponent lectura en veu alta en espanyol. Al tenir una capacitat de processament molt més gran que un eReader i acostant-se a un ordinador tablet PC, és possible que es pugui disposar d'aquesta funcionalitat. De moment, no sabem si existeix o és possible introduir aquesta aplicació. El iPAD no és un lector eReader tradicional de tinta electrònica sinó que té una pantalla led color multitàctil d'altíssima sensibilitat semblant a un iPhone de grans dimensions. És un concepte diferent als eReaders que pot revolucionar la tecnologia dels propers anys.

Podeu visualitzar el vídeo que ha elaborat Apple per mostrar les possibilitats del nou dispositiu tàctil a la pàgina http://www.apple.com/ipad/ # vídeo  

On Comprar?: Les persones interessades en obtenir aquest producte amb importants descomptes en el seu país poden demanar informació escrivint a info@diversitatfuncional.net  


_______________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/