RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Sony Ericsson Barone Urbà, mòbil per a les persones d'edat avançada

dimarts, 20 d’octubre del 2009

En molt poques oportunitats hem vist que les companyies mòbils dissenyin equips per a persones d'edat, per això Sony Ericcson ha decidit assumir semblant tasca anunciat el Barone Urbà, un telèfon mòbil dissenyat específicament per a les persones d'edat avançada que els agrada involucrar-se de la millor manera possible amb el món de la tecnologia. Però que ofereix Barone Urbà? Doncs per començar cal esmentar que portés amb si una càmera de 5.14 megapíxels, connectivitat WiFi, connectivitat bluetooth, pantalla LCD WVGA de 3 polzades, ranura per a que l'usuari pugui ingressar targetes de memòria microSD de fins a 16 GB i sistema de posicionament global (GPS).


El mòbil s'adapta perfectament a les necessitats de les persones d'edat avançada, a més que si detallem molt bé les seves tecles numèriques ens adonarem que la seva mida és força proporcional pel fet que la majoria dels nostres amics es li dificulta observar aquests números.

Fins al moment no s'ha pronunciat una sola paraula sobre la seva data de disponibilitat en el mercat, com tampoc no s'ha sabut res del seu cost unitari.

Seguirem molt de prop les notícies que es generin al voltant d'aquesta nou mòbil.

Font: Fundación Tecnologia Social
___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/