RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Nova web de la Federación Española de Ictus

dijous, 29 d’octubre del 2009


Aprofitant que avui, 29 d'octubre, es celebra el dia internacional de l'ictus, volem presentar la web de la Federació Espanyola d'Ictus (http://www.ictusfederacion.org/).
La Federació agrupa 6 associacions de pacients d'àmbit nacional que treballen per una major i millor difusió de la malaltia i les conseqüències que suposa als que la pateixen i al seu entorn.
Amb la intenció de tenir una major difusió de la seva activitat, us oferim aquesta web on trobareu informació sobre el dia a dia de la Federació i alguns recursos d'ajuda per a les persones i familiars que viuen l'ictus de prop.
Com sabeu les conseqüències de patir un ictus poden afectar les capacitats cognitives i físiques de les persones, suposant, en moltes ocasions, una important causa per la diversitat funcional de les persones.
Les TIC són, com en altres casos de discapacitat, una eina important per a la rehabilitació cognitiva d'aquests pacients i també una eina de gran utlilitat per superar els problemes de mobilitat o comunicació que acompanyen a la malaltia.
Us convidem a que visiteu la pàgina, i esperem que us sigui útil.
Gabriel González.
___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT