RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Symposium Internacional de Neurorehabilitació: dels Fonaments al Futur

dijous, 17 de setembre del 2009

Entre el 15 i 16 d'octubre del 2009, el "Symposium Internacional de Neurorehabilitació: dels Fonaments al Futur" es celebrarà a València, Espanya. El Symposium busca actualitzar els coneixements dels professionals de la salut sobre la neurorehabilitació i promoure l'ús de les noves tecnologies per millorar els resultats obtinguts en la rehabilitació dels pacients amb un dany cerebral adquirit.

A més, el Symposium acollirà intervencions d'alguns dels professionals més reconeguts en l'àmbit internacional. Entre aquestes cal destacar la presència en el Symposium del Dr Steven Laureys, especialista en pacients en estat de coma, el Dr Greg Bordeus, un dels grans especialistes mundials en l'aplicació de la realitat virtual a la rehabilitació, el Dr Gery Colombo president de Hocoma, empresa suïssa líder en robòtica per a la neurorehabilitació, el Dr Keith Cicerone, especialista en neuropsicologia, el Dr Randolph J. Nus, especialista en plasticitat cerebral, i la Dra Barbara Wilson, especialista en rehabilitació cognitiva i recentment premiada per la Societat Britànica de Psicologia pels èxits obtinguts durant la seva carrera professional.

Aquí teniu el link a la pàgina web oficial del Symposium: http://www.neurorehabilitationvalencia.es

De la mateixa manera, seguint aquest link podreu obtenir més detalls sobre el Symposium:
http://fivanblog.blogspot.com

Font:
Pau Gagliardo
Fundació Institut Valencià de Neurorehabilitació
http://www.fivan.org/

___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/