RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

FrogPad: Teclat bluetooth per a una mà.

divendres, 18 de setembre del 2009

El FrogPad és un petit teclat que es maneja amb una sola mà i en el qual cada tecla hi ha dues lletres i uns quants símbols. La versió Bluetooth serà semblant a la versió USB i disposarà del perfil HID (Dispositiu amb Interface Humana), necessari perquè el maquinari reconegui convenientment dispositius Bluetooth d'entrada de dades com ratolins i teclats. El teclat ha estat realitzat en col.laboració amb Gennum Corp, conegut desenvolupador de solucions sense fils Bluetooth.
El FrogPad Bluetooth està alimentat per una bateria de ions de liti recarregable mitjançant cable USB (pot treballar mitjançant aquest tipus de connexió) que proporciona una autonomia d'ús estimada de 30 dies. Qualsevol dispositiu amb perfil HID és susceptible de ser usat amb el FrogPad Bluetooth: ordinadors personals (Mac o PC), PDAs, Tablet PCs .. sent a més compatible amb la majoria d'adaptadors Bluetooth del mercat .. El teclat tindrà un cost aproximat als Estats Units de $ 225, un preu inicialment una mica elevat, però que alguns casos pot merèixer la pena per disposar d'un teclat altament portàtil.

Realment és un teclat altament usable i accessible per a aquelles persones que tenen limitada la mobilitat de les extremitats superiors, i casos com les hemiplegies, amputacions de membres superiors, debilitat muscular...
Aquí us deixo un vídeo per observar la seva funcionalitat:


__________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT