RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

El blog LES TIC I LA DISCAPACITAT finalista en el concurs "Premis Blogs Catalunya"

dissabte, 19 de setembre de 2009El Blog LES TIC I LA DISCAPACITAT ha quedat finalista dels Premis Blocs Catalunya, en la categoria Blocs TIC.
La llista completa de finalistes es troba en http://www.premisblocs.cat/finalistes

Volem donar les gràcies a tots els seguidors del bloc, ja que els vostres vots i suport ens ha portat a ser finalistes novament.

En aquesta segona edició dels premis, ha hagut un total de 603 blocs inscrits en les diverses categories. Els finalistes han estat escollits per votació popular i en una segona fase, un jurat d'experts escollirà els guanyadors de cada categoria, que es faran públics durant un acte el proper 2 d'octubre a Vic.

El bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT va guanyar el segon premi a la convocatòria del 2009 dels Premis de continguts digitals Sant Feliu Online i va quedar finalista en el III Premi Espiral Edublogs 2009.

El bloc forma part de l'Ebresfera, agrupació de blogs de les Terres de l'Ebre i els seus autors son Carlos Garcia Bueno i Pedro Cabanes Altadill.

__________________________________


Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT