RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Àudio jocs - Jocs per a la diversitat funcional visual

dimecres, 23 de setembre del 2009

Javier Mairena (www.JavierMairena.net) ha realitzat una excel lent recopilació amb més de 30 jocs sense imatges per a persones cegues. Allí podemos encontrar juegos como "autos" en formato audible donde una voz nos indica que viene un coche por la derecha/izquierda/centro y que vamos a chocar si no movemos nuestra posición mediante las flechas del cursor.

Allà podem trobar jocs com "actuacions" en format audible on una veu ens indica que ve un cotxe per la dreta/esquerra/centre i que anem a xocar si no movem la nostra posició mitjançant les fletxes del cursor. Si ho fem bé, la veu ens indica que no hem xocat i esperem al següent cotxe. Es tracta de jocs sense imatges basats completament en àudio.


La llista està classificada indicant per a cada joc: Nom. Tipus de joc. Descripció. Llicència. Edat mínima recomanada. Nombre de jugadors màxim. Necessitat o no de lector de pantalla. Idiomes. Sistema operatiu. Autor.


Los juegos se pueden descargar desde la dirección: Els jocs es poden descarregar des de l'adreça:
http://www.audiojuegos.net/index.html
___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/