RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

IMPULSE SWITCH

dimecres, 19 d’agost del 2009

Impulse és una EMG (electromiografia) elèctrode sensor diminut que detecta contraccions musculars. Utilitzant la seva tecnologia patentada, l'impuls inalàmbric detecta i transmet el senyal EMG Bluetooth a un receptor. Llavors els processos de programari especialitzat de l'activitat com un commutador tradicional "click" . La combinació del poder inalàmbric amb els programes populars d'accessibilitat com EZ-Keys permet als usuaris controlar completament el seu equip amb la més petita de l'activitat muscular.
Característiques del producte:

> Permet al'usuari controlar completament el seu ordinador utilitzant qualsevol múscul amb control voluntari quan s'utilitza conjuntament amb augmentatius i alternatius de comunicació (AAC) de sistemes.
> Connectivitat sense fils permet als seus cuidadors per atendre les seves necessitats sense ser obstaculitzat per cables o canviar l'alineació.
> Connectivitat inalàmbrica li permet romandre connectat a l'ordinador fins i tot mentre es es desplaça en distàncies curtes (per exemple, al bany).
> Bluetooth classe II connectivitat de fins a 10 m (30 peus)!
> Sense cables mitjançant. Impulse estèticament es veu millor que molts altres interruptors similars disponibles en l'actualitat.
> Elèctrode sense fils, d'actiu disseny que impulsa senyals ultra netes de EMG i redueix les interferències.
> Increïblement ràpid temps de resposta (<30>)
> Integrada amb els principals proveïdors de sistemes de generació de veu.

El preu del Impulse Swith és de 2100 $ més 99 $ per el paquet de 120 elèctrodes. En total 2.199 $, un gran inconvenient per a la majoria dels usuaris que vulguin adquirir-lo.

Si vols saber més pots consultar el fullet i el manual en anglès.

Per a més informació: ABLENETINC


___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/