RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

El bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT rep el 2n. premi en els II Premis de Continguts Digitals Sant Feliu Online

dijous, 7 de maig del 2009

Bookmark and Share

L'empresa ebrenca Diversitat Funcional S.L. pel seu bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT ha rebut el segon premi en el concurs II Premis de Continguts Digitals Sant Feliu Online, Categoria 3 (àmbit Catalunya): Millor ús corporatiu d'eines 2.0 per part de micro, petita o mitjana empresa.





Des Diversitat Funcional S.L. volem agrair amb gran entusiasme aquest premi lliurat, el qual ens reconforta amb vista a seguir pel camí, que fa dos anys, va néixer de dues persones, que de manera desinteressada van crear aquest bloc amb la idea d'informar, compartir i conèixer persones interessades amb les tecnologies aplicades a les persones amb diversitat funcional (persones amb discapacitat o capacitats diferents).


En aquest sentit, Diversitat Funcional S.L. és una empresa dedicada a facilitat l’accessibilitat i l’autonomia personal de les persones amb diversitat funcional (persones amb discapacitat, capacitats diferents i gent gran), mitjançant productes de suport tecnològics.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Catalunya, Espanya), des del seu projecte municipal d'alfabetització digital, convoca els Premis de Continguts Digitals "Sant Feliu On Line" per fomentar la motivació de la ciutadania i el teixit social i econòmic cap a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), de manera que les faci seves, com una nova eina de participació activa i de generació i difusió de continguts digitals a la xarxa.




L'objectiu és premiar les millors iniciatives en la creació i / o dinamització de continguts comunicatius i audiovisuals al Web, amb eines senzilles i bàsiques: blocs, canals de vídeo, així com la utilització de teconologia d'ús quotidià; telèfons mòbils, càmeres de fotografia i vídeo digital ...




Aquests premis incorporen diferents categories d'àmbit local, iniciativa que ha de suposar una plataforma de generació i difusió de continguts en línia i de promoció i foment de la creativitat local.


També incorporen una categoria d'àmbit nacional amb l'objectiu de difondre i estendre l'ús de bones pràctiques amb les eines web 2.0 per part de les micro, petites i mitjanes empreses catalanes, exemplificant el que suposen l'ús d'aquestes eines, i en general, la seva presència a Internet, per als petits negocis.




El premi s'ofereix amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat




Relació de premiats:






___________________________________


Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL


Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT