RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Curs d'estiu Universitat Politècnica de Madrid: La llar digital accessible per a les persones amb discapacitat

dilluns, 4 de maig del 2009

Data de celebració: 08/07/2009 al 09/07/2009.
Curs d'estiu de la Universitat Politècnica de Madrid, dirigit per D. Miguel Ángel Valero Duboy, que se celebrarà els dies 8 i 9 de juliol de 2009.
La llar digital és un concepte cada vegada més emprat com convergència de serveis i tecnologies en la casa, potencialment útils per a facilitar la vida a les persones així com la seva capacitat d'accés a molts serveis de la Societat de la Informació.
En aquest àmbit es planteja aquest curs d'estiu amb els objectius següents:
- Conèixer i valorar les possibilitats i reptes de la llar digital per a facilitar la vida de les persones amb discapacitat.
- Reflexionar i identificar pel que fa als motors i barreres existents per a l'accés universal des de la casa a serveis d'interès per al ciutadà mitjançant l'ús de les TIC.
Notes:
Més informació:
Cursos de d'Estiu
Universidad Politécnica de Madrid
c/ Pastor, 3 28003 - Madrid
Fax.:91 533 67 08
Correu electrònic: cursos.verano@upm.es
El curs tratárá de definir les característiques essencials de la "Accessibilitat Universal". Desenvolupar els protocols d'actuació sobre "Accessibilitat i Disseny per a Tots".
Conèixer els processos arquitectònics d'execució i control de projectes, en matèria d'Accessibilitat Universal. Conèixer la "Normativa en Accessibilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques", així com els "Reglaments Tècnics de Desenvolupament en matèria de Promoció de l'Accessibilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques".
Sensibilitzar als universitaris i tècnics participants en el curs en la necessitat de construir complint els paràmetres i exigències sobre "Accessibilitat Universal en l'Edificació.
Font: SID: http://sid.usal.es/mostrarficha.asp?ID=33810&Fichero=1.3 ___________________________________
Portal web
DIVERSITAT FUNCIONAL
Blog LES TIC I LA DISCAPACITAT