RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

La Fundació Bip Bip convoca ajudes para cedir equips informatics a ONGs

dijous, 23 d’abril del 2009

La Fundació Bip Bip ha llançat dues convocatòries de cessió d'equips informàtics, dirigides a ONG que presentin projectes per a la inclusió social de persones majors de 65 anys o de les dones.
La Fundació Bip Bip té com objectiu fonamental la integració social dels col·lectius menys afavorits, a través de les Noves Tecnologies. Una de les línies que treballa és la de dotar a les entitats que treballen a favor de la inclusió social d'equipament informàtic i crear d'aquesta manera aules informàtiques. En aquest marc, ha llançat dues convocatòries per a la cessió d'equips informàtics a ONG destinades a la integració social a través de les TIC. Les convocatòries es dirigeix a centres socials, ONG, associacions, etc. no governamentals i sense ànim de lucre que presentin projectes bé dirigides a les dones o bé a persones majors de 65 anys, creant aules d'informàtica Bip Bip.

Més informació: http://www.fundacionbip-bip.org/data/fb.php?url=home

Font: Punt TIC:
_____________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Blog LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://www.diversitatfuncional.org/