RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Fundació Mapfre i Technosite inicien un programa d'alfabetització digital per a persones amb discapacitat

diumenge, 19 d’abril del 2009

Servimedia (15/04/2009)
Fundació Mapfre i Technosite, empresa tecnològica de Fundació ONCE, van presentar a Màlaga un programa d'alfabetització digital l'objectiu de la qual és acostar les noves tecnologies a persones amb discapacitat de nuclis tant rurals com urbans. La iniciativa està finançada per la Fundació Mapfre i Technosite serà l'empresa encarregada de desenvolupar-la. A més, compte amb la col·laboració dels ajuntaments de Màlaga i Murcia, on es desenvoluparà el programa.
Segons van assenyalar els impulsors del projecte, està previst que els cursos comencin en el mes de maig d'aquest any i es perllonguin uns vuit mesos, per a finalitzar en el mes de desembre.
Participaran un total de 240 persones, unes 120 a Múrcia i altres tantes a Màlaga. El requisit per a accedir als cursos és tenir l'habitatge habitual en la província de Màlaga o en la regió de Múrcia.
L'Ajuntament de Màlaga col·labora en la difusió del projecte i ha cedit un aula d'informàtica per a poder portar a terme la formació presencial i la valoració de les ajudes tècniques que puguin necessitar les persones amb discapacitat que participen en el projecte.
Els objectius primordials del pla, van assenyalar ambdues entitats, són acostar les tecnologies de la informació a les persones amb discapacitat, dissenyar un model d'alfabetització digital per a aquest col·lectiu i donar una solució al problema de la bretxa digital que existeix en l'actualitat.
_____________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Blog LES TIC I LA DISCAPACITAT