RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

El COETTC posa en marxa “el Voluntariat de la TDT”

dijous, 16 d’abril del 2009


La iniciativa neix del COETTC, impulsada per la seva Comissió de la TDT, i ajudarà els col·lectius amb risc d’exclusió a adaptar-se a la nova recepció de la Televisió Digital Terrestre. El projecte pilot comença a Mataró i Segovia a principis d’abril.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a la TDT a aquells col·lectius amb risc d’exclusió social –jubilats, persones amb grau de dependència, discapacitats i majors de 65 anys que viuen sols – el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya han posat en marxa el projecte pilot de Voluntariat de la TDT.
Aquesta iniciativa facilitarà als grups socials amb més dificultats l’adaptació de les seves llars a la nova TDT. Mitjançant voluntaris que instal·laran receptors TDT i formaran als beneficiaris sobre el seu funcionament.
Els voluntaris seran seleccionats i formats pel COETTC i aniran a les llars d’aquelles persones més necessitades per oferir-los l’ajut tècnic necessari per instal·lar el seu descodificador TDT, entendre el seu funcionament i conèixer els avantatges i possibilitats de la nova tecnologia digital.
Podeu trobar més informació al respecte al web http://www.voluntariostdt.com/.
__________________________
Portal web Les TIC i la Discapacitat