RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Tornar a jugar: jocs sense barreres

dijous, 12 de març del 2009

Un llibre dissenyat perquè tots els nens amb o sense discapacitat puguin jugar junts, mitjançant jocs senzills i actius, en els quals pot participar tota la família.

Després de treballar durant quinze anys com animador sociocultural realitzant tot tipus de festes per a nens de totes l'edats, José Martínez Sánchez va detectar que els menors amb discapacitat no solien acudir a aquest tipus d'esdeveniments. Aquí va néixer la seva idea de crear un llibre que trenqués les barreres.' Tornar a jugar: Jocs sense barreres' és un llibre dissenyat perquè tots els nens amb o sense discapacitat puguin jugar junts.

Conté jocs senzills i actius per a entretenir a tots els nens per igual, ja siguin invidents, sords, es trobin en cadira de rodes o tinguin qualsevol altra discapacitat. A més, es pretén que en aquests jocs pugui participar tota la família, incloent pares i avis.Una guia per a trencar les barreres i aconseguir la igualtat a través del joc dels més petits.

Font: Canal Solidari www.canalsolidario.org

__________________________
Portal web Las TIC i la Discapacitat
http://discapacitat.blogspot.com/
http://www.diversitatfuncional.org/