RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Màster universitari gratuït: Tecnologies accessibles per als serveis de la Societat de la Informació. Universitat Oberta de Catalunya-Technosite

dijous, 26 de febrer del 2009

En l'Universitat Oberta de Catalunya, una universitat totalment online on es cursen estudis oficials espanyols sense cap classe presencial, presenta el Màster a Tecnologias accessibles per als serveis de la Societat de la Informació.

http://www.uoc.edu/masters/esp/web/informatica_multimedia_telecomunicacion/tecnologia_y_accesibilidad/master/tecnologias_accesibles_para_los_servicios_de_la_sociedad_de_la_informacionpunto_uoc-technosite/index.html

La Fundació ONZE patrocina el màster i ofereix una beca per a la matrícula gratuïta a tots els estudiants amb discapacitat que es trobin en situació de desocupació.
Desconeixem si viure a Espanya és un requisit, encara que suposem que segurament ho serà.


Entitats col·laboradores

Les següents entitats actuen com a assessors científics:

Facultat de Ciències de la Documentació. Universitat Complutense de Madrid.
(link a http://www.ucm.es/centros/webs/ebiblio/)

Departament de Biblioteconomia i Documentació. Universitat Carlos III de Madrid. (link a http://www.rayuela.uc3m.es/)

CINDOC. Consell Superior d'Investigacions Científiques. Madrid. (link a http://www.cindoc.csic.es/)

Beques i descomptes

La Fundació ONCE i el Fons Social Europeu subvencionen la matrícula de les persones amb discapacitat que es trobin en situació de desocupació que compleixin els requisits necessaris per cursar el màster complet. La convocatòria de beques per al màster es va realitzar el setembre del 2007 i s'obrirà de nou el setembre del 2009, per a la segona edició del màster. Per a la sol·licitud de beca, contactar amb Fundosa Social Consulting o trucar el 901 11 11 00.

________________________________
Portal web Les TIC i la Discapacitat
http://discapacitat.blogspot.com/
http://www.diversitatfuncional.org/