RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

LogMeIn ofereix accés remot a qualsevol ordinador des del iPhone

dimarts, 4 de novembre del 2008

Moltes utilitats podrian derivar-se d'aquesta funcionalitat. Per exemple, poder donar instruccions des de la pantalla tactil del nostre Iphone a un ordinador que gestioni la nostra llar digital.
La notícia apareguda avui en el diarioti permet noves possibilitats per a facilitat l'autonomia de les persones amb discapacitat a la llar digital.

La versió beta de la seva nova eina permet als usuaris de iPhone i a iPod Touch accedir als seus ordinadors de forma remota.
LogMeIn ha llançat la versió beta del seu programa LogMeIn Ignition, que ofereix als usuaris d'Apple iPhone i iPod touch accés remot als seus ordinadors de casa i de l'oficina.

Amb un click des del seu iPhone o iPod touch, els clients es poden connectar al seu ordinador i treballar com seu estiguessin asseguts|establerts davant ell. LogMeIn Ignition per a iPhone i iPod touch es connecta a ordinadors de sobretaula i portàtils que tinguin instal·lat LogMeIn Free, LogMeIn Pro o LogMeIn IT Reach i pot utilitzar-se per accedir i controlar ordinadors de Windows i d'Apple.

En paraules de Kevin Farrell, Vicepresident i Director general de la divisió Digital Living de LogMeIn, "una de les moltes coses bones del iPhone és que amb ell podem realitzar moltes de les nostres tasques informàtiques diàries, i amb LogMeIn Ignition es converteix en una extensió molt útil de l'ordinador de l'oficina o de casa", afirma.

Les principals funcions de LogMeIn Ignition for iPhone and iPod touch són les següents:
- Accés tàctil a PCs i Mac remots.
- Plafó "Els meus ordinadors".
- Control total del teclat, ratolí mitjançant pantalla tàctil.
- Protecció del nom d'usuari i contrasenya.

Font: diarioti.com