RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

El Meu.Teclat-virtual

dilluns, 9 de juny del 2008

El Meu.Teclat-virtual és l'únic programa d'autor INTERFOCAL, és a dir que escriu en tota aplicació activa simplement clicant a sobre. Aquesta innovació tecnològica permet un treball directe a sobre de la Pissarra Digital Interactiva i a més és un bon instrument de treball per a usuaris amb discapacitats motrius severes. Una altre característica és que sempre queda actiu a sobre de les aplicacions i programes que estem treballant. Una altre gran fita en l'investigació en tecnologies digitals.
La calculadora i el teclat virtual que incorpora de sèrie tots els sistemes operatius de WINDOWS, al fer clic a sobre d'una finestra exterior queda amagada a sota. Els alumnes amb discapacitat motriu aquest problema les representa situacions complexes i insalvables. Aquest teclat virtual sempre es actiu, sempre està a sobre de qualsevol aplicació, encara que l'activem després.

DESCARGA