RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

AlfaWin PREDITEXT

dilluns, 9 de juny del 2008



AlfaWin PREDITEXT és un sistema que aporta importants novetats en tecnologia educativa que afavoreixen l'accessibilitat a persones que presenten discapacitats motóriques severes.
Estimula els processos d'aprenentatge en alumnes amb deficiències cognoscitives i en general és un mitjà|medi que afavoreix la integració d'alumnes amb problemàtiques de tipus conductual.
Els sistema d'autoacte ajuda a partir dels diccionaris lèxics editables i autoacte configurats possibiliten una interacció entre l'usuari i el programa.

Observacions:
EINA PER A LA PSICOPEDAGOGIA:

1)Sistemas d'entrada multiplicadora que facilita l'accés a l'ordinador a alumnes amb tot tipus d'afectació motòrica.
2)Permet la comunicació mitjançant la veu a usuaris amb els òrgans|orgues fònics no funcionals.
3)Eina auxiliar per a Logopedes a partir del treball|feina de paraules agrupades per fonemes.
4)Sistema d'auto|acte ajuda per a usuaris amb discapacitat cognitiva.
5)El sistema d'ajuda de la base lèxica motiva els alumnes que presenten poca atenció motivat per situacions que requereixen estratègies pedagògiques especialitzades: hiperactivitat, autisme, problemes del comportament...
6)El sistema de predicció afavoreix l'aprenentatge de la lectoescriptura a alumnes que presenten afectacions de tipus espacial, com per exemple tot tipus de dislèxies.

Paraules clau:
Discapacitat motòrica


Pots trobar-ho:
DESCARGA

MÉS INFORMACIÓ