RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Reconeixent els drets de les nenes i dones amb discapacitat

dimarts, 20 de maig del 2008

Nou volum de la col·lecció CERMI.es (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat). En aquesta ocasió es tracta de les actes de la Conferència Europea de Dones amb Discapacitat, celebrada a Madrid al novembre de 2007, i publicada sota el títol «Reconeixent els drets de les nenes i dones amb discapacitat. Un valor afegit».


La publicació, editada en espanyol i en anglès, recull el treball desenvolupat en la Conferència, fruit no només de les seves ponències i tallers, sinó també dels informes que es van anar remetent a propòsit de les situacions específiques en els diferents països i organitzacions europees.

L'obra acaba amb la Declaració sobre el Reconeixement dels Drets de les Nenes i Dones amb Discapacitat, document fonamental que guiarà els passos del moviment associatiu de la discapacitat per a la plena participació, igualtat d'oportunitats i no discriminació de les seves dones.

* Descarregar «Reconeixent els drets de les nenes i dones amb discapacitat. Un valor afegit» (Document PDF, 1,40MB).