RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Dragon Dictation

dilluns, 20 de desembre del 2010

Una aplicació que escriu el que dius. Ideal per no haver d'usar el teclat de l'iPhone o l'iPad. ¡FUNCIONA!

Dragon Dictation és una eina de reconeixement vocal, igual que Firesay i Jotter, per ais que, únicament es trobava disponible en anglès.

Però fa menys d'una setmana que la companyia ha afegit el programa en espanyol a l'App Store Espanyola i Mexicana, disponibles moltes versions en diferents idiomes, entre els quals estan també l'italià, alemany i francès. L'aplicació també és compatible amb l'iPhone i l'iPad.


Perquè tradueixi la nostra veu en paraules només hem de prémer el botó gravar i començar a parlar, l'extensió de text és il limitada, per la qual cosa pots passar-te gairebé tot el dia parlant per escriure una novel en temps rècord. Com és normal en totes les màquines, alguna vegada es confon de paraula, però en general és gairebé perfecte, a més, per ser gratuïta està molt completa.

Ben mirat, és una eina molt útil, ja que si volem escriure un text molt llarg i no tenim ganes de teclejar, podem parlar i que el programa ho tradueixi en paraules, un cop hem acabat de parlar podem copiar el text i enganxar-lo en qualsevol lloc (un e-mail, un arxiu de text, etc.).

Pots descarregar-te el programa des de la seva apartat en l'App Store.

Font: Tecnología Social


Segueix el blog en català des de Facebook o Twitter
________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LAS TIC Y LA DISCAPACIDAD
http://discapacitat-es.diversitatfuncional.org/








1 comentaris:

Unknown ha dit...

Are you confronting error while selling and buying bitcoins in Gdax? To resolve this error, you can take help from the professionals by dialing Gdax customer service number 888-764-0492.It is a cost-free service and is working round the clock.You can talk to experts and share your issue with them. They will provide a best-suited solution to fix it.The experts are knowledgeable and have years of experience and most importantly you can trust them, so reach them to clear your doubt.