RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Formació per a l'aplicació de la Llei de Dependència: la promoció de l'autonomia personal i atenció a la dependència en serveis d'ajuda a domicili

diumenge, 1 d’agost del 2010


L'Institut de Biomecànica de València (IBV) organitza un curs online de Formació per a l'aplicació de la Llei de Dependència: la promoció de l'autonomia personal i atenció a la dependència en serveis d'ajuda a domicili, que es realitzarà entre el 20 d'octubre al 14 de desesembre de 2010.

El curs proporcionarà informació útil per a la millora de l'atenció a través del servei d'ajuda a domicili. Així mateix, permetrà disposar de coneixements bàsics sobre el cost benefici de les intervencions en el domicili de la persona amb dependència.

L'alumnat inscrit també aprendrà a utilitzar criteris d'ergonomia, usabilitat i accessibilitat integral per a la selecció de productes adequats a les necessitats i demandes de les persones amb dependència, i coneixerà els criteris bàsics per assessorar sobre entorns accessibles integralment i sobre els equipaments adequats.

Dirigit a professionals vinculats amb els productes i l'atenció directa a la gent gran: terapeutes ocupacionals, treballadors socials, psicòlegs, auxiliars d'ajuda a domicili, gerontòlegs, gestors de serveis socials, etc.
Preu del curs: 300 €
Més informació e inscripcions http://campus.ibv.org/ibv/ficha.php?id=107
Segueix el blog des de Facebook
_________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/