RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

El bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT escollit finalista en els IV Premis Edublocs 2010

diumenge, 25 d’abril del 2010

Per segon any consecutiu el bloc "LES TIC I LA DISCAPACITAT (http://discapacitat.diversitatfuncional.org) de Pedro Cabanes i Carlos Garcia ha estat seleccionat com a finalista en els IV PREMIS ESPIRAL EDUBLOGS 2010, en la categoria “Blocs d’assessorament i formació”, que convoca l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia' http://edublogs10.ciberespiral.org/?p=5391

Pedro Cabanes i Carlos Garcia, i guanyadors de diversos premis per aquest mateix bloc, que té per objectiu millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat o amb necessitats educatives especials, diuen que el fet d’haver estat escollit finalistes donarà un recolzament a la difusió dels avantatges de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que sense dubte serà molt beneficiós per a aquestes persones i per als professionals vinculats a elles.

El jurat va publicar els finalistes el 20 d’abril de 2010. Els resultats finals es faran públics el proper 6 de maig de 2010. L’entrega de premis es realitzarà durant la JORNADA ESPIRAL que es celebrarà en Madrid el dissabte 5 de juny de 2010.

______________________________________
Pedro Cabanes Altadill i Carlos Garcia Bueno
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT