RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

“Les TIC i la Discapacitat” de Diversitat Funcional, guardonat com a millor bloc TIC en els II Premis Blocs Catalunya 2009

diumenge, 4 d’octubre del 2009

El bloc Ebrenc Les TIC i la Discapacitat de Carlos Garcia Bueno i Pedro Cabanes Altadill, ha resultat guardonat com a “Millor bloc TIC” en els II Premis Blocs Catalunya 2009.

L'acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2009 es va celebrar el passat divendres 2 d'octubre a la ciutat de Vic. Un total de 600 blocs optaven a aquests guardons i el 10 de setembre passat una votació popular que va rebre 20.000 vots va triar els finalistes de les deu categories.


El bloc forma part d’ Ebresfera, comunitat territorial i xarxa social de blocaires creada al voltant de tots els blocs de les Terres de l'Ebre, mostra de l’alt nivell de producció de continguts digitals ebrencs, i més que un bloc, és un servei d’informació especialitzada i transferència de coneixement internacional que difon i assessora sobre les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per a les persones amb discapacitat i/o necessitats educatives especials en tres llengües: català, castellà i anglès.

Aquest mateix any 2009, ha quedat segon classificat en els II Premis de Continguts Digitals Sant Feliu Online 2009 i finalista en el III Premi Espiral Edublogs.

Aquest bloc va néixer de la inquietud dels seus autors, que provenen de dues branques professionals ben diferenciades, com són l’Enginyeria Informàtica i la Teràpia Ocupacional. Des d’un inici, es va creure amb el potencial des TIC com a eina aplicable a les persones diverso funcionals (amb discapacitat), per tal de que aquestes puguin estar dotades de major autonomia, potenciant la qualitat de vida de les persones i no la seva dependència, creant el bloc “Les TIC i la Discapacitat” i posteriorment, l’empresa ebrenca DIVERSITAT FUNCIONAL, per tal de donar suport a aquesta iniciativa i poder ajudar al major nombre de persones amb situacions disfuncionals.

També s’han premiat altres blocs en les diferents categories: Millor bloc corporatiu: Gestió del coneixement, Millor bloc personal: La volta dels 25, Millor bloc de Cultura: Altres Barcelones, Millor bloc d'Educació: Educació emocional, una filosofia de vida, Millor format audiovisual: UMTSForum.net, Premi Lletra - Literatura: Tens un racó dalt del món (de l’ebrenc J.M.Tibau), Millor bloc polític: Construïnt sinergies, 1r premi especial STIC.cat: Jil Van Eyle, 2n premi especial STIC.cat: Somriures de Bombai
Felicitem als guanyadors i a tots els blogs ebrencs que han resultat finalistes. • La cuina de Jesús, • Podcasts d’asteroides, • CEIP La Mercè i en especial a J.M Tibau pel Premi Lletra – Literatura aconseguit amb el bloc • Tens un racó dalt del món
Ens agradaria aprofitar per donar les gràcies a aquelles persones que ens han ajudat a aconseguir aquest premi a través del seu vot, suport o col.laboració. Moltes gràcies!!
___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT






4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats de nou i enhorabona per la tasca que feu

compartim ha dit...

Enhorabona pel premi i pel bloc!

OLGA ha dit...

Moltes felicitats!!! Feu una molt bona feina!

Anònim ha dit...

Pedro, Carlos

enhorabona de nou i encantada de conèixer-vos el divendres a Vic.

Ens seguim!

Anna