RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Blog sobre accessibilitat en videojocs

dimarts, 8 de setembre del 2009

Els videojocs s'han convertit en una part molt important de la cultura de la societat actual, sent una de les formes d'oci preferides.

Però més enllà del pur entreteniment, els videojocs són un mitjà molt eficaç de transmissió d'informació que pot servir com a recurs educatiu, informatiu, conscienciador o rehabilitador.

Totes les persones amb algun tipus de diversitat funcional haurien de poder tenir accés a aquest nou mitjà la importància i ús augmentaran en el futur.

"Videojocs Accessibles" http://www.videojuegosaccesibles.es/ és un bloc en castellà sobre accessibilitat en videojocs la finalitat és la de difondre notícies referents als videojocs accessibles: celebració d'esdeveniments relacionats, noves tècniques d'accessibilitat en videojocs, publicació de nous jocs amb característiques accessibles ...

Compta amb una secció fixa d'enllaços a llocs web i documents relacionats amb l'accessibilitat en els videojocs.

Amb tot això es vol donar a conèixer als jugadors amb diversitat funcional les possibilitats existents actuals i impulsar els professionals a la creació de videojocs accessibles.


Font: Javier Mairena [www.javiermairena.net]
___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat.diversitatfuncional.org/