RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

CONVOCATÒRIA DE PARTICIPACIÓ EN EL IV CONGRÉS DE LA CIBERSOCIETAT (TIC Y DIVERSITAT FUNCIONAL/DISCAPACITAT)

dijous, 27 d’agost del 2009

Us animem a participar, ja sigui com a ponent presentant una ponència / treball o com a ciutadà sensibilitzat pel tema de les tecnologies i la discapacitat en aquest congrés internacional gratuït que se celebra en línia. Una excel lent oportunitat de participar en els fòrums de debat en línia sobre la situació cibersocial de les persones amb discapacitat.

El termini de presentació de treballs acaba el proper 5 d'octubre. S'accepten treballs escrits, vídeos, àudio o gràfics.

Ajuda'ns a difondre aquest esdeveniment, compartint aquesta notícia en el teu perfil de Facebook o en els grups que administres.

L'Observatori per a la CiberSocietat http://www.cibersociedad.net i CitiLab-Cornellà http://www.citilab.eu convoquen el IV Congrés de la CiberSociedad, un "Living Congress" que té lloc durant 2009, la fase de discussió en línia de comunicacions té lloc entre el 12 i el 29 de novembre.

En aquesta quarta edició, s'abordarà des d'una perspectiva multidisciplinar i oberta-com ha vingut succeint en els congressos anteriors de 2002, 2004 i 2006 - el seu principal objecte d'estudi: el cibersocial.

Mitjançant aquest missatge convoquem el call for papers dins dels diferents Grups de Treball del Congrés i en concret per al grup TIC I DIVERSITAT FUNCIONAL (Tecnologies de la informació i la comunicació i discapacitat) http://www.cibersociedad.net/congres2009/es/gts/tic-y-diversidad-funcional/54 /, continguts en sis eixos temàtics principals.

Els Grups de Treball són les unitats estructurals fonamentals en què s'organitza el Congrés, similars als habituals simposis, seminaris o tallers que componen els congressos tradicionals. La llista de grups es pot ja consultar des de la pàgina principal de la web del congrés, a http://www.cibersociedad.net/congres2009.

La nostra crida va dirigida tant al sector de l'Acadèmia com al de l'Administració, Empresa i Societat Civil / ciutadania. Donada la transcendència dels plantejaments, preguntes i reflexions implícits en la línia editorial i en cada un dels Grups de Treball, creiem que és imprescindible la implicació de cada un d'aquests actors socials per obtenir respostes fidedignes i noves tendències al voltant de la temàtica que emmarca aquest esdeveniment: allò digital com a impulsor fonamental del progrés en els temps de canvi en què vivim, perfilats en el lema "Crisi analògica, futur digital".

En concret convoquem a investigadors i docents de les àrees de les ciències socials, humanes i tecnològiques a presentar les seves reflexions, últimes investigacions i innovacions, així com a professionals de l'Administració i l'Empresa privada, a que presentin les seves experiències i pràctiques sobre el terreny .

De la mateixa manera, convidem a la societat civil ia la ciutadania a presentar les seves impressions, comentaris i vivències sobre la seva participació i implicació en les diferents xarxes que composen la Societat del Coneixement.

Us esperem a tots en el congrés.

Carlos Garcia
Pedro Cabanes
Joaquim Fonoll
Samuel Franco

IV Congreso de la cibersociedad
Coordinadors grup TIC Y DIVERSIDAD FUNCIONAL