RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Webvisual televisió per internet basada en llengua de signes en castellà i català present en la jornada d'Innovació de serveis

dilluns, 8 de juny del 2009

Bookmark and Share

Webvisual.tv és una televisió a través d'internet amb tots els seus continguts en llengua de signes, català i castellà. És completament accessible per a totes les persones sordes que coneixen la llengua de signes, així com per a tot aquell que la desconegui. Els contingut són variats i actualitzats diàriament. Cal destacar que, des de la seva fundació fa 5 anys, les audiències no han parat de pujar arribant actualment a una mitjana de 27.000 visites mensuals. Tot i ser un mitjà de comunicació en llengua de signes, el nostre públic no es limita únicament al col lectiu de persones sordes, ja que tots nostre continguts són accessibles també mitjançant textos en català i castellà.

Webvisual, que ha rebut una subvenció del Departament de Governació i Administracions Públiques de 36.000 euros, una inversió total de 126.000 euros.
Estarà present a la Jornada d'Innovació de serveis i continguts digitals en l'àmbit social que se celebrarà el dia 22 de juny de 2009 de 9:00 a 14:00 hores a la Casa del Mar, c /. Albareda ,1-13 Barcelona (Catalunya, Espanya). Esteu convidats per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Departament de Governació i Administracions Públiques del Govern de la Generalitat de CatalunyaL'assistència és gratuïta, prèvia inscripció via e-mail ncambronero@gencat.cat.

El projecte Webvisual.tv permet que totes les persones sordes del territori espanyol tinguin accés a tot tipus de continguts televisius en llengua de signes, a més és una eina d'aprenentatge de la llengua de signes per a aquells que la desconeixen. La nostra difusió és nacional, però les estadístiques de la pàgina web mostren sovint visites des de països com França o Brasil entre d'altres.
Ademáde ser actualitzada diàriament amb notícies de tot tipus, Webvisual reailza periòdicament reportatges en diferents zones del territori espanyol i fins i tot, cobrint actes de la comunitat sorda esdeveniment en altres països europeus. Un dels objectius plantejats per al 2009 és portar un equip a Tai Pei per cobrir la informació de les olimpíades sordes que se celebraran al mes de setembre

Font:
El teu patrocinio.com
http://www.tupatrocinio.com/patrocinio.cfm/proyecto/38905020091148495267536652544554.html

___________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
http://www.diversitatfuncional.org/
Bloc LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://discapacitat-es.diversitatfuncional.org/