RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

ASSOCIACIÓ DOWN TARRAGONA: UNA NOVA LLUITA PELS DRETS QUE ENS CORRESPONEN.

dimecres, 5 de novembre del 2008

L’Associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, constituïda al 2007, fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins la societat.

Des de Down Tarragona volen treballar per una societat per a tots, on les persones amb discapacitat intel·lectual gaudeixin d’igualtat d’oportunitats, tracte i no discriminació.
Volen compartir amb la societat la visió que tenen de les persones amb discapacitat : que són persones actives, capaces de gestionar (amb el suport individualitzat necessari) la seva pròpia vida. Així com també, treballar per tal de què assoleixin el màxim grau d’autonomia, independència, autodeterminació i benestar possible, amb projecció social i de futur.

Per tal de contactar i ampliar aquesta informació amb l'associació podeu dirigir-vos a la seva web: http://www.downtarragona.org/.