RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Sicare Light: comandament a distància de control domòtic amb reconeixement de veu

dimecres, 15 d’octubre del 2008




Sicare Light és un comandament a distància de control amb reconeixement de veu, és a dir, que funciona amb la veu de l'usuari, i té capacitat per al copiat de codigos infrarojos, pel que serveix per substituir tots els habituals comandaments d'infraroigs existents a la llar i per mitjà de Sicare Light podrem controlar les principals funcions de tots ells, mitjançant la veu.

Aquest comandament el subministra la compañia: Proinssa, especialitzada en domotica i accessoris per millorar la qualitat de vida de minusvalidos i persones discapacitades

.A més, es poden incorporar altres dispositius que sorgeixin en el futur i també que l'usuari vagi incrementant el numero d'aparells a controlar de forma gradual.

A la mesura de les seves necessitats.Després d'una fase d'entrenament talla i simple, Sicare Light interpretarà les instruccions que la persona li indiqui usant simplement la veu, permetent controlar els aparells que estiguin proveïts de receptor per infraroigs com el televisor, video, DVD, satèl·lit, TDT, equip de música, telèfon amb receptor ANAR, llit motoritzat, sistema d'avís, llums, persianes, finestres, portes, climatització, altres electrodomèstics, ventiladores,...con total llibertat de moviments.El seu funcionament és molt simple i permet total mobilitat ja que actua mitjançant bateries recarregables.


Pot instal·lar-se en una taula, al llit, o fins i tot fixar-lo a una cadira de rodes.Tres models diferents, per satisfer totes les necessitats de control de l'entorn- S.Light II: Menú fix, pot controlar fins 15 aparells diferents amb les seves funcions principals.- S. Light Basic: Menú configurable per programari i pot controlar fins 23 aparells diferents amb les seves funcions principals cada un. Compatible amb BUS EIB.- S. Light Estàndard: Menú configurable per programari i pot controlar fins 23 aparells diferents amb les seves funcions principals cada un.Inclou, a més, emissor de radiofreqüència, per ampliar l'abast d'acció. Compatible amb BUS EIB, i amb X-10.comparativa entre modelsCaracterístiques tècniques:Reconeix la veu en diversos idiomes: Anglès, Alemany, Francès, Holandès, Italià, Portuguès i Castellà.




Porta un copiador de codigos infrarojos, pel que és un comandament universal i ademas incorpora preconfigurats altres codis d'infraroigs de dispositius addicionals que poden controlar-se, i segun versions, emmagatzema fins 90 ordenis per controlar 23 aparells diferents.Segun models, es poden incorporar altres dispositius mitjançant programació i fins i tot pot incorporar emissor de radiofreqüència, per ampliar l'espai d'acció eficaç (model Estàndard).L'usuari ha de realitzar una fase d'entrenament curta, repetint les instruccions que utilitzarà. El comandament identifica les ordres rebudes en pantalla i mitjançant un missatge sonor de confirmació.Se li pot connectar un micròfon extern.És compatible amb instal·lacions de Bus EIB, xarxa Lon i X-10
Fes clic sobre la següent imatge per veure un vídeo demostratiu del comandament.




Fonts:

Domoprac