RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Matelec oferirà solucions tecnològiques per a persones amb discapacitat

dimecres, 8 d’octubre del 2008

Encendre l'ordinador, cuinar i fins a veure la televisió poden convertir-se en una autèntica odissea per a les persones discapacitades. Però avui, les noves tecnologies, associades al concepte de Llar Digital, han aconseguit millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu.

Conscient de les especials necessitats de les persones amb algun tipus de minusvàlua, MATELEC presentarà, entre el 29 d'octubre i l'1 de novembre, les solucions més noves tecnològiques integrades a una autèntica Llar Digital: des d'electrodomèstics intel·ligents i solucions domòtiques, fins a les últimes tendències en telecomunicacions, tele-treball i lleure digital, tot tindrà cabuda en aquest Saló Internacional del Material Elèctric i Electrònic.

Per a Miguel Ángel García, Director Gerent de FENITEL (Federació Nacional d'Instal·ladors de Telecomunicacions), aquest nou concepte d'habitatge suposa "un lloc on tota la tecnologia, en forma de dispositius i infraestructures, està a disposició de l'individu per satisfer les seves necessitats" i fer que la persona discapacitada "no tingui cap limitació en el desenvolupament de la seva activitat".

Un nou concepte d'habitatge cada vegada més en boga, com a contínua explicant Garcia: "Segons estudis de mercat que realitzem anualment, el 2007 ja hi havia serveis de Llar Digital en més d'un 20% dels habitatges de nova construcció".

(Diarioti.com)

MATELEC Saló Internacional de Material Elèctric i Electrònic
Del 28 d’octubre a l’1 de novembre
Feria de Madrid www.matelec.ifema.es
Bienal