RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

La Universitat d'Alacant mostra els avanços en noves tecnologies per a persones amb discapacitat

dijous, 16 d’octubre del 2008

Servimedia (15/10/2008)

La Universitat d'Alacant (UA) acollirà des d'avui un curs sobre l'aplicació de les noves tecnologies a l'atenció de col·lectius com el de persones grans o amb discapacitat.

El curs, denominat "Éticas, Encontre Interdisciplinari sobre Tecnologies de la Informació, les Comunicacions i el Control per a l'Assistència social i sanitària", es celebrarà fins el divendres organitzat pel Grup de Domòtica i Ambients Intel·ligents i l'Institut d'Investigació Informàtica de la Universitat d'Alacant, amb el patrocini de Fundació Vodafone.

Segons va informar la universitat, l'encontre reunirà experts dels àmbits d'enginyeries i enginyeries tècniques, infermeria, treball social, teràpia ocupacional, medicina, sociologia o pedagogia, entre altres matèries.

Entre els assumptes que s'abordaran en el curs, que explicarà amb la participació de representants de diferents institucions, figuren el servei a les persones grans, amb discapacitat visual o auditiva o amb dependències de diferent gravetat, l'hospitalització domiciliària o la llar digital.

Font:Servei d'informació sobre discapacitat