RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Jornades d'accessibilitat i noves tecnologies en la societat xarxa: El paper de la societat civil

dijous, 23 d’octubre del 2008

Net5 serà un punt de trobada per reflexionar com l'accessibilitat a les noves tecnologies i especialment l'eliminació de les barreres que es presenten en internet a les persones amb discapacitat intel·lectual, física o sensorial, i a tots aquells que accedeixen per mitjans alternatius, des de llocs o equips poc habituals, s'ha convertit en un factor determinant de la inclusió social.

Les entitats d'acció social afronten el repte de l'accessibilitat des d'una doble perspectiva: d'una banda, la necessitat de contribuir a la reducció de la denominada "bretxa digital" en els col·lectius més vulnerables com una conquesta social de primer ordre. Per un altre, com aprofitar el potencial d'aquestes tecnologies, dissenyades amb un caracter inclusiu i amb accessibilitat universal, per facilitar i potenciar l'autonomia de les persones i la integració social, educativa i laboral d'aquests col·lectius en la societat de la informació.

La jornada comptarà també amb un espai per a l'intercanvi i la difusió d'experiències i iniciatives innovadores, que des d'algunes organitzacions no lucratives, es estan desenvolupant amb l'objectiu d'avançar en la construcció d'una societat més inclusiva per a tots a través de les TICs.

Data de celebració: 23/10/2008 al 24/10/2008

Jornades organitzades pel Ministeri d'Educació, Política Social i Esport, en col·laboració amb CECA (Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis), que es realitzaran a l'hotel TrypAtocha els dies 23 i 24 d'octubre de 2008.

Notes:Informació i inscripcions
Tel.: 934 881 178
Fax: 934 882 034
Correu electrònic: netes5@telefonica.net
Pagina Web: http://netes5.blogspot.com/

Més informació:Díptic de les Jornades (1428k)
[Document amb errors d'accessibilitat segons el programa Adobe Acrobat 8 Professional]

Font: Servei d'Informació sobre Discapacitat (SID)