RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

APTES i UPV, unides en el foment de l'autonomia personal

dissabte, 25 d’octubre del 2008

L'Associació per a la Promoció de la Tecnologia Social (APTES) i la Facultat d'Informàtica de la Universitat del País Basc (UPV/EHU) han unit les seves forces per impulsar un projecte basat en tecnologies de suport a persones dependents.

Parlem del Màster oficial en Tecnologies de Suport a l'Autonomia Personal, que ambdues entitats preparen per a la seva posada en marxa a partir del curs acadèmic 2009-2010.

El programa estarà dirigit especialment a aquells alumnes interessats en treballar i gestionar les eines adequades per atendre les necessitats de persones dependents, grans i discapacitades.

D'aquesta manera, el màster proporcionarà a l'alumne la capacitat per assessorar aquestes persones en la millora de la seva autonomia i qualitat de vida, i l'habilitarà en el maneig de l'equipament de suport més propici per a persones dependents.

El Màster en Tecnologies de Suport a l'Autonomia Personal inclourà un programa de pràctiques en l'àmbit laboral i l'elaboració d'un projecte final de màster que avaluarà els coneixements adquirits per l'alumne al llarg del curs.

Font:
APTES. Associació per a la promoció de la tecnologia social.
http://www.tecnologiasocial.org