RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

L'Associació de Minusvàlids de Terres de l'Ebre fa possible la navegabilitat pel riu ebre per a persones amb discapacitat

diumenge, 22 de juny del 2008

L'Associació de Minusvàlids de Terres de l'Ebre (AMITE) va fer possible ahir, per segona vegada consecutiva i gràcies a l'IDECE, que les persones amb discapacitat puguessin navegar per l'ebre.
AMITE es va presentar el mes passat a la societat, amb un gran fita per aconseguir, lluitar per la desaparició de les barreres arquitectòniques que hi ha a les terres ebrenques. Aquesta associació està encapçalada per Jesús Barceló, una persona amb una gran obsessió: " La intregració de les persones amb discapacitat a la societat". Cal remarcar que aquest col·lectiu representa un 8% de la població.

D'aquesta manera, ahir es va fer la ruta per riu ebre de Tortosa a Xerta, amb una gran afluència de gent i es va demostrar, una altra vegada, que la integració d'aquestes persones és possible si la societat i participa.

Per finalitzar m'agradaria fer un comentari que ens pot fer reflexionar: " LA DISCAPACITAT ESTA A LA MIRADA DE LES PERSONES" i donar les gracies a AMITE i a la resta d'associacions de Terres de l'Ebre que estan lluitant per les persones amb discapacitat o amb diversitat funcional.

Podeu veure les fotos de l'esdeveniment al següent enllaç:
FLICKR (Baixada pel riu ebre-Associació Minusvàlids Terres de l'Ebre)