RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

TIFLOINNOVA 2008

dilluns, 5 de maig del 2008



Els dies 21 al 23 de novembre de 2008, se celebra a Madrid la segona edició de la Fira Internacional de la Tiflotecnología, TifloInnova 2008

. La fira, organitzada pel CIDAT (Centre d'Investigació, Desenvolupament i Aplicació Tiflotécnica de l'ONCE), és el millor aparador del moment en el qual es mostraran les últimes novetats, productes i tendències tecnològiques disponibles en el mercat mundial, dirigides a les persones cegues i amb discapacitat visual.

En aquesta la seva segona edició, TifloInnova 2008 neix de la inquietud de crear un punt de trobada dinàmica entre desenvolupadors, fabricadors i distribuïdors de programari, maquinari i de tot tipus de productes tiflotecnológics amb els seus usuaris, familiars i professionals relacionats amb l'educació, l'ocupació, la rehabilitació, l'oci i la vida diària de les persones amb discapacitat visual.

Exposicions, tallers, demostracions, presentacions pràctiques… Tot un món d'avanços que acostaran la tiflotecnologia als visitants, qui podran percebre-la com una mica quotidià, senzill i proper a la realitat.

La fira se celebrarà en el Centre de Recursos Educatius d'ONCE (Pº de la Habana, 208 28036 MADRID).

L'entrada és lliure i gratuïta. Més informació en la web: http://tifloinnova2008.onze.es/