RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

"Pel seu somni, i costi el que costi, jo puc"

dilluns, 14 d’abril del 2008

Encara que frega la tercera edat, el nord-americà Dick Hoyt -natural de Massachusetts- cada any competeix en el Ironman: una prova de gran esforç físic pensada per a esportistes amb mentalitat guanyadora. És només un dia, però molt dur. A primera hora del matí cal recórrer nedant una distància de quatre quilòmetres creuant aigües gelades, sortir de l'aigua i muntar en una bicicleta per a pedalejar durant 180 quilòmetres en terreny natural amb les seves conseqüents pujades i baixades i, a pesar del cansament, continuar amb una carrera a peu de 42´5 quilòmetres.



Aquest nord-americà de 60 anys no ho ha fet només. Va complir amb la prova duent amb si al seu fill, que va néixer amb paràlisi cerebral: arrossegant-lo en una barca primer, duent-lo en la seva bicicleta després i carregant-lo en els seus braços fins al final.

Els campions del món ho fan en 8 hores 15 minuts aproximadament. El pare exemplar i el seu fill ho van acabar en un increïble però cert temps de gairebé 17 hores. La seva força mental i motivació li han convertit en el personatge Aquarius de la setmana. Tot un exemple de tenacitat, superació i amor cap al seu fill a qui va ajudar a graduar-se, a integrar-se en la societat i que fes la carrera de la seva vida.


Diversitat Funcional S.L.






1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.