RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Pissarra digital de baix cost premiada pel CEEI

dissabte, 4 de setembre del 2010

El CEEI premia dos alumnes de l'IES Batoi per crear una pissarra digital de baix cost (sobre 100 euros).
El Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) Alcoi va lliurar els 'Premis Monkey', convocats per estimular i promoure l'esperit emprenedor entre l'alumnat, professorat i els centres educatius de la Comunitat Valenciana, José Antonio Orejuela i Antonio Vivas, del centre alcoià de Batoi, pel grau d'innovació i factibilitat que aporta el seu projecte. Es tracta de crear una pissarra digital de baix cost, gràcies a la utilització d'un programari lliure.

Aquesta idea de crear una pissarra digital de baix cost sorgeix el 2009 com a projecte final del primer curs del Cicle Formatiu d'Explotació de Sistemes Informàtics. Segons paraules dels promotors, "a causa de la gran demanda de pissarres digitals que s'espera en el món de l'educació, pensem que seria interessant l'explotació d'aquest camp, amb un producte més assequible econòmicament que les pissarres tàctils convencionals". "Es tracta d'una aposta per la integració de les noves tecnologies com a eina per l'educació en les aules. A diferència de les pissarres digitals convencionals, utilitza un programari lliure que ens permet crear un producte similar però a un preu molt més reduït, gràcies a això podríem incorporar al servei la formació dels usuaris ".

El premi és de 400 euros en metàl.lic i l'opció d'instal lació sense cost durant sis mesos al CEEI, en cas de constituir l'empresa.
La segona edició dels 'Premis Monkey' s'obrirà a finals del mes d'abril i les bases es publicaran al web http://www.ceei-alcoy.com/



Font:CEEI Alcoy http://www.ceei-alcoy.com/index.php?op=8&n=1969&nl=1


Segueix el blog des de Facebook en català
Segueix el blog des de Facebook en castellà
_________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
 http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LAS TIC Y LA DISCAPACIDAD
http://discapacitat-es.diversitatfuncional.org/






2 comentaris:

MATTOGI ha dit...

Necessiteu un préstec genuí del 2% per pagar les vostres despeses mèdiques i contacteu selsumat@gmail.com

MATTOGI ha dit...

Obtingueu un préstec del 2% fiable per fer negocis, comprar a casa i pagar les factures mèdiques, poseu-vos en contacte amb selsumat@gmail.com