RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

Reclamen al Govern que la TDT sigui accessible a les persones sordes i sordocegues

dilluns, 4 de maig del 2009

S'ha presentat una proposició no de llei perquè tots els continguts de les televisions públiques espanyoles siguin accessibles per a les persones amb diversitat funcional (persones amb discapacitat sensorial, sordes i sordocegues), utilitzant subtitulos, llengua de signes o audiodescripción del contingut.

En la proposició no de llei es demana al Govern Espanyol que s'encarregui al Centre Espanyol de Subtitulat i Audiodescripción (CESyA) un informe sobre l'accessibilitat de la televisió digital terrestre (TDT) que està a punt de ser implantada a Espanya.

Amb motiu del canvi de la televisió analògica a la televisió digital terrestre, és un bon moment per a centrar les bases d'accessibilitat per a les persones amb diversitat funcional.

Font: Informació més detallada sobre aquesta proposta en la pàgina del SID: http://sid.usal.es/mostrarficha.asp?ID=33755&Fichero=1.1
_____________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
Blog LES TIC I LA DISCAPACITAT
http://www.diversitatfuncional.org/