RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

ORPROTEC 2007. 9ª FIRA INTERNACIONAL D'ORTOPÈDIA I AJUDES TÈCNIQUES. Tecnologia per a discapacitats i persones majors.

divendres, 30 de novembre del 2007

ORPROTEC 2007 presenta innovacions tecnològiques que fomenten l'autonomia personal durant el 29 de novembre i l'1 de desembre a la Fira de València.

Ahir vam anar a fer una visita a la fira ORPROTEC i realment ens va sorprendre com evoluciona el camp de les ajudes tècniques enfocades a la millora de l'autonomia personal.
Recomano la seva visita per a aquelles persones que tinguin interès de millorar la seva qualitat de vida a través de simples o complexes adaptacions del domicili, la utilització d'ortesis i pròtesis, cadires de rodes, adaptacions de vehicles, l'ús de les tecnologies per la millora de calitat de vida... i moltes coses que segurament us impressionaran.

Us adjunto aquesta direcció web per aquells que vulgueu més informació:

http://orprotec.feriavalencia.com






1 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.