RSS2.0

LES TIC I LA DISCAPACITAT

Blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials.

LEER LA VERSIÓN DEL BLOG EN ESPAÑOL
READ BLOG IN ENGLISH

El portal d'informació turística d'Andalusia (Espanya) adapta els seus continguts al llenguatge de signes

dijous, 9 de setembre del 2010

Segons ha avançat la Conselleria en una nota, s'han inclòs més de 2.000 vídeos amb l'adaptació dels textos a la Llengua de Signes Espanyola (LSE) i al Sistema de Signes Internacional (SSI), amb l'objectiu de facilitar l'accés a la informació sobre la destinació Andalusia que s'ofereix a través d'Internet. D'aquesta manera, s'han adoptat les mesures necessàries perquè aquesta informació pugui ser consultada per persones amb discapacitat o d'edat avançada, d'acord amb els criteris d'accessibilitat al contingut web, de manera que "la mesura representa un significatiu avanç" per a la eliminació de les barreres de la comunicació. Els vídeos en llenguatge de signes disponibles al portal cobreixen la totalitat dels municipis andalusos i els segments turístics més atractius per al viatger, així com recomanacions d'activitats o visites a realitzar en el recorregut pel destí Andalusia. A més, com a complement per aprofundir en l'accessibilitat del web, s'ha inclòs en totes les pàgines del portal turístic la possibilitat d'escoltar la locució dels textos d'informació, que es troben disponibles en quatre idiomes com són espanyol, anglès, francès i alemany.

Font: SID http://sid.usal.es/noticias/discapacidad/36989/1-1/el-portal-de-informacion-turistica-de-andalucia-adapta-sus-contenidos-al-lenguaje-de-signos.aspx

Segueix el blog des de Facebook en català
Segueix el blog des de Facebook en castellà
_________________________________
Portal web DIVERSITAT FUNCIONAL
 http://www.diversitatfuncional.org/
Blog LAS TIC Y LA DISCAPACIDAD
http://discapacitat-es.diversitatfuncional.org/